Sáray Ponyva Kft.

Személyesen is eljönne hozzánk? Kérjük, előtte telefonáljon!

Vállalkozásunk nyitvatartása a külső munkáink miatt rapszódikus, sokszor kiszámíthatatlan. Ezért tisztelettel kérjük, hogy minden esetben egyeztessen velünk telefonon, mielőtt hozzánk elindul! Kérjük, mindig hívószámkijelzéssel telefonáljon, mert a hivószámtiltással indított hívásokat nem áll módunkban fogadni. Megértésüket köszönjük.
+36 (70) 314-1510 vagy +36 (20) 251 - 9114

Ponyvagarázs készítés

A ponyvagarázs készítés vállalkozásunk egyik alaptevékenysége. A legnagyobb előnye, hogy könnyen és gyorsan telepíthető. Nincs szükség engedélyeztésre, mert a ponyvagarázs mobil megoldásnak számít. Többféle megoldás közül választhat:

  • Klasszikus ponyvagarázs - Zárt, téglalap alapterületű, ezért megjelenésében a hagyományos garázsokra hasonlít. Sokféle méretben készül, akár dupla beállásos is lehet. Viszont sokan kérik motorok számára vagy kisebb kerti tárolóként használva.
  • Kinyitható, harmonika ponyvagarazás - Egyszerű, de nagyszerű, ráadásul költséghatékony megoldás. Védi az autót az erős UV-sugárzástól, esőtől, jégtől, szennyeződésektől, páralecsapódástól. Még könnyebb áthelyezhető később, ha szükséges.
  • Autóbeálló - Oldalról részben vagy teljesen nyitott megoldás. Már a legegyszerűbb fa- vagy fém tartószerkezetre is felhúzható a tetőponyva és igény esetén az oldalponyva. Nagyon gyors és kedvező árú megoldás.
  • Egyéb megoldások, Bimini tető - Bármilyen meglévő épület oldalponyvákkal kiegészítve egy kellően zárt, átlátható megoldást biztosít, amivel védeni tudja járművét.

Ponyvagarázs videók

Ponyvagarázs képek

Munkanapokon 06:00 - 14:00


Foglalt jelzés esetén nem kapok értesítést, mert nincs beállítva hívásvárakoztatás.

A legbiztosabb megoldás, ha megadja a telefonszámát és visszahívom Önt az első alkalmas időpontban.

Kérem, adja meg a nevét!

Csak számok --- A gyors és pontos ügyintézés érdekében legyen szíves megadni a telefonszámát is.

Csak akkor tudja elküldeni a személyes adatait, ha elfogadja az adatkezelési feltételeket.