Sáray Ponyva Kft.

Személyesen is eljönne hozzánk? Kérjük, előtte telefonáljon!

Vállalkozásunk nyitvatartása a külső munkáink miatt rapszódikus, sokszor kiszámíthatatlan. Ezért tisztelettel kérjük, hogy minden esetben egyeztessen velünk telefonon, mielőtt hozzánk elindul! Kérjük, mindig hívószámkijelzéssel telefonáljon, mert a hivószámtiltással indított hívásokat nem áll módunkban fogadni. Megértésüket köszönjük.
+36 (70) 314-1510 vagy +36 (20) 251 - 9114

Bemutatkozás, cégbemutató

Vállalkozásomat 1988-ban kezdtem, akkor még, mint bőrdíszműves magánkisiparos. Egy szobányi műhelyben, egyetlen varrógéppel. A tudatos fejlesztéseknek és az egyre több ügyfelünknek – kikből egyre több visszatérő – köszönhetően a vállalkozás folyamatosan nőtt, de mindvégig a kifogástalan prémium minőséget tartottam szem előtt: a mai napig ez a legfőbb elvünk mind a termékek készítése közben, mind egyéb szolgáltatásainkban.

Az első ponyvát rokonaim közbenjárásával egy csopaki hajóra varrtam. A nagy megelégedésre és sikerre, zsinórban jöttek a hasonló megrendelések, amiket egyre komolyabb kihívások követtek. A fejlesztéseket igyekeztem abban az irányban végrehajtani, amerre a fejlődés lehetőségét láttam.

Mára saját telephelyen, jól felszerelt műhelyekben dolgozunk. Kollégáim óriási tapasztalattal rendelkeznek, elhivatottan valósítják meg a legegyedibb elképzeléseket is. Összeszokott csapatként igyekszünk megtartani és szaporítani megelégedett, rendszeresen visszatérő ügyfeleink számát.

Remélem, nemsokára Önt is közöttük tudhatom.

Csapatom nevében is üdvözlettel:
Sáray Márton

A leggyakrabban kért ponyvatípusokat megtalálja a Szolgálatások menüpont alatt a kapcsolódó referenciákkal. Ha egyedi megoldásra van szüksége, hívjon bizalommal 06:00 - 14:00 óra között vagy kérjen visszahívást.

{rsform 3}