Sáray Ponyva Kft.

Személyesen is eljönne hozzánk? Kérjük, előtte telefonáljon!

Vállalkozásunk nyitvatartása a külső munkáink miatt rapszódikus, sokszor kiszámíthatatlan. Ezért tisztelettel kérjük, hogy minden esetben egyeztessen velünk telefonon, mielőtt hozzánk elindul! Kérjük, mindig hívószámkijelzéssel telefonáljon, mert a hivószámtiltással indított hívásokat nem áll módunkban fogadni. Megértésüket köszönjük.
+36 (70) 314-1510 vagy +36 (20) 251 - 9114

Oldalponyva készítés

Oldalponyva és szélfogó készítés rövid határidővel vállalkozások és háztartások számára egyaránt. Az elmúlt években rengeteg kávézó, étterem és mindenféle közterületi értékesítési pont fedezte fel magának az átlátszó ponyvák előnyeit. Az így készült zárt tereket jól meg lehet óvni az időjárás viszontagságaitól, miközben a végeredemény komfortos és esztétikus.

Az ipari területen már korábban is elterjedtek, ugyanakkor egyre több háztartás is ponyvával oldja meg a szélfogót, a házhoz tartozó terasz, a kerti pavilon vagy éppen egy udvari pergola védelmét.

Oldalponyva, szélfogó ponyva képek

A kapcsolatfelvételi űrlapunk pillanatnyilag nem elérhető. Kérjük, legyen szíves telefonálni vagy e-mailt írni: Kapcsolat